Nye synsvinkler
Nye synsvinkler ...

 

Meget kompetent!

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Hanne-Mi Boisen Jensen, som er en meget kompetent coach. Jeg oplevede med det samme gensidig tillid og en stor skarphed i forhold til min problemstilling. Jeg fik gennem hele coachingforløbet rum til at reflektere. Prikken over i´et var Hanne-Mi´s evne til at vende det hele på hovedet, som gjorde at jeg blev i stand til at skabe en merforståelse hos mig selv og lysten til at gå nye veje. Jeg giver hermed Hanne-Mi mine bedste anbefalinger med på vejen.

 

Jeannette Strand Pedersen, Chefkonsulent Incento


Nærvær og fokus
Nærvær og fokus ...

 

Et naturtalent med stor empati!

Hanne-Mi Boisen Jensen har tilbudt mig et coaching forløb i forbindelse med hun har taget en overbygning på sin coach uddannelse. Lad mig fra start gøre det klart, at jeg mener Hanne-Mi er et naturtalent, og har en fintfølende empatisk tilgang til sine klienter. Hanne-Mi forstår at bruge sin intuition i de rigtige situationer og kan ved at stille de rigtige spørgsmål, skabe revolutionerende fremskridt i en hvilken som helst fastlåst situation.


For mit eget vedkommende kan jeg kun sige at, jeg har lært at anerkende mig selv og mine evner til at hjælpe andre, jeg har lært at sætte grænsen mere tydelig for, hvad jeg mener jeg vil være med til, og lade de tilbagevendende tvivlsspørgsmål om, hvorvidt jeg egentlig var god nok eller ej, blive hvor de hører til, nemlig i min fortid.

 

Jeg har ikke været særlig god til at hjælpe mig selv og være opmærksom på egne behov.


Hanne-Mi har her vist sit fantastiske talent og har spurgt ind til mig på den rigtige og nærværende måde, så jeg selv begyndte at vende situationerne i mit liv til en fantastisk selvudvikling. Jeg har rykket mig enormt meget i det coaching forløb jeg har været i hos Hanne-Mi. Mine indre værdier er nu sat i forgrunden, og jeg begynder at tro så meget mere på mig selv og mine talenter, at jeg kan komme frem med mine ideer og skabe nye spændende veje i min virksomhed og mit privatliv.


Jeg giver hermed Hanne-Mi mine varmeste anbefalinger, og vil til slut bemærke, at den der fravælger et sådan forløb, går glip af en dejlig oplevelse og mulighed, for at give sig selv og sin virksomhed en kærkommen livs indsprøjtning.

 

Sheala Pedersen, selvstændig clairvoyant, healer og clairvoyant billedkunstner


Udgangspunktet er altid dig
Udgangspunktet er altid dig!

 

Udgangspunktet er altid klienten!

Jeg har valgt coaching, da dette tager udgangspunkt i nuet og er fremadrettet. Det har for mig været et ”fristed”, med mulighed for at få kigget på mine udfordringer i et neutralt rum.


Som person er jeg meget tænksom af natur, og har haft brug for nogle værktøjer til at løse livets små udfordringer. Det at kunne komme et sted, hvor jeg ikke dømmes, men mærker empatien – og der tages udgangspunkt i mine tanker og mønstre, har betydet, coaching forløbet har været over en længere periode.


Coachingen har givet mig værktøjer til at skelne mellem arbejde og privatliv, samt hvad kan jeg gøre noget ved, og hvad kan jeg ikke ændre på. Det har ændret min adfærd i forhold til at håndtere mine venner og mine tanker omkring deres adfærd – hvorfor gør de nu sådan og sådan?


Min selvtillid og tillid til omverdenen er øget markant. Jeg er blevet bevidst om hvilken gave livet er. Coaching forløbet hos Hanne-Mi Boisen Jensen har ved hjælp at hendes nærvær og ”skarpe” spørgsmål, åbnet mine øjne for livets mest fantastiske øjeblikke og turde nyde det 100%. Jeg er blevet klogere på mig selv, andre mennesker og verden i store træk – derfor kan jeg varmt anbefale Hanne-Mi Boisen Jensen som din coach.


Per Buch, kosmetolog og forsker